پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

اکثر آمریکایی‌ها به دموکراسی کشورشان بی‌اعتمادند

طبق نتایج جدیدترین بررسی‌ها تنها کمتر از 15 درصد آمریکایی‌ها به دموکراسی ایالات متحده ایمان دارند و سه چهارم معقتدند که کشورشان در مسیر اشتباهی گام برداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق جدیدترین نتایج نظرسنجی «آسوشیتدپرس» و مرکز تحقیقات امور عمومی «نورک» (NORC) تنها کمتر از یک ششم (۱۵ درصد) از رأی‌دهندگان آمریکایی معتقدند که دموکراسی آمریکا عملکرد بسیار خوبی دارد و اکثریت آنها بر این باور بودند که جامعه آمریکا در خصوص ارزش‌های کلیدی دچار تفرقه و اختلاف است.

 

بنا بر گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، این نظرسنجی همچنین نشان داد که تقریقاً سه چهارم رأی‌دهندگان ثبت شده آمریکایی معتقدند که کشور آنها در مسیر اشتباهی گام برداشته است.

 

نظرسنجی آسوشیتدپرس و مرکز نورک بر اساس گفت‌وگو با یکهزار و ۱۲۱ فرد بزرگسال آمریکایی واجد شرایط رأی دادن از تمامی ایالات آمریکا و منطقه کلمبیا بوده است.

 

اکثریت قریب به اتفاق رأی‌دهندگان، ۸۵ درصد، تصریح کردند که جامعه آمریکا در خصوص اکثر ارزش‌های مهم «به شدت دچار اختلاف و تفرقه» است و تنها یک سوم آنها انتظار داشتند که در روزهای آینده اوضاع تاحدودی بهتر شود.

 

این نظرسنجی همچنین نشان داد که تنها ۱۵ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی معتقد بودند که دموکراسی ایالات متحده به طرز «فوق العاده‌ای یا بسیار خوب» است و ۴۹ درصد اعتراف کردند که عملکرد دموکراسی یا خیلی خوب نیست یا اینکه اصلا خوب نیست.

 

طبق این بررسی‌ها، حامیان «دونالد ترامپ» بیش از طرفداران «جو بایدن» به عملکرد خوب دموکراسی آمریکا اعتقاد داشتند.

 

این نظرسنجی نشان داد که ۷۶ درصد از طرفداران ترامپ معتقد بودند که پیروزی بایدن در انتخابات سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان) اختلافات فعلی را بدتر خواهد کرد و ۹۱ درصد از طرفداران بایدن چنین نظری را درباره پیروزی ترامپ داشتند.

 

طبق این گزارش، هیچ‌یک از دو نامزد دموکرات و جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا نتوانستند نظر اکثریت رأی‌دهندگان را در زمینه توانمندی‌اشان در متحد کردن کشور آمریکا یا تقویت اصول دموکراتیک جلب کنند./ فارس

ارسال نظر